Navigation

FUNDACIÓ MARE DE DÉU D’ESPERANÇA
C/ Ermita Mare de Deu d’Esperança, s/n
17121 CRUILLES – GIRONA

e-mail: info@marededeuesperanca.cat
CIF: G17339847

Avís legal

Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos i imatges, són propietat de la FUNDACIÓ MARE DE DÉU D’ESPERANÇA o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquesta pàgina web queda subjecte a les següents condicions:

Sols està autoritzat l’ús personal no comercial. No s’autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc o els seus continguts. La FUNDACIÓ MARE DE DÉU D’ESPERANÇA no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquesta pàgina web. La FUNDACIÓ MARE DE DÉU D’ESPERANÇA no garanteix que la pàgina web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés a la pàgina web o per la impossibilitat d’accés al mateix. En visitar aquesta pàgina web, el navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el vostre ordinador: l’ús de cookies no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el vostre ordinador, només estan destinades a obtenir estadístiques.

Política de Privacitat

L’enviament de dades personals, mitjançant l’ús del formulari electrònic d’aquest web o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades i l’enviament de comunicacions via electrònica amb l’objectiu d’agilitzar el procés de reserva. No obstant això, informem als usuaris que les seves dades personals no es guardaran en un fitxer per a futures comunicacions.