A continuació us expliquem com podeu fer les reserves per aquesta web i la informació que heu de tenir en compte durant la vostra estada a l’ermita de la Mare de Déu d’Esperança de Cruïlles .

1. Com reservar sales i barbacoes

Per reservar, heu de mirar al calendari de Reserves que l’equipament que voleu està disponible en la data del vostre interès. Les reserves quedaran confirmades quan es faci la transferència del donatiu i s’enviï un correu electrònic amb el rebut del pagament, adjunt. La no recepció d’aquest missatge pot ser a causa d’algun problema transitori de comunicacions en la xarxa o algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En ambdós casos, és aconsellable que contacteu amb nosaltres via  reserves@marededeuesperanca.cat per confirmar que tot està correcte.

2. Preus i pagaments

Les donacions indicades estan exemptes d’IVA. El pagament s’ha de fer mitjançant una transferència bancària al número de compte corrent IBAN ES80 2100 0031 28 0101689754 de La Caixa indicant ID de la reserva i/o nom de la persona.

3. Resposta a les peticions de reserva

Donarem resposta a les peticions de reserva rebudes des d’aquesta web mitjançant un correu electrònic i en el termini màxim de 48 hores. La web es l’únic mitjà per a reservar les instal·lacions de l’ermita de la Mare de Déu d’Esperança. La reserva queda confirmada quan es rep el comprovant del pagament (MOLT IMPORTANT). Un cop rebut, la data quedarà marcada com a ocupada en el calendari de Reserves.

4. Acceptació de la reserva

La no recepció del missatge amb el comprovant del pagament pot ser a causa d’algun problema transitori de comunicacions en la xarxa o algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic. En ambdós casos, si no heu rebut el nostre correu de confirmació, és aconsellable que us poseu en contacte amb nosaltres a reserves@marededeuesperanca.cat

5. Cancel·lació de la reserva

En cas de cancel·lar la reserva feta per causes alienes a la Fundació, l’import no serà retornat.

6. Horaris i recollida de claus

L’horari d’ús de les instal·lacions és de 8 del mati a 20h del vespre (hora límit)
Les claus s’han de recollir el dia abans o el mateix dia al matí, de 9 a 10:30 h o de 12 a 13 h, a CA L’ESTANYOL de Cruïlles:

JOAN ESTAÑOL
C/ RAVAL, 6 (darrere les escoles del poble, sobre el camí que porta a Sant Miquel de Cruïlles)
17121 CRUÏLLES

Tel. 972 64 05 57

7. Respecteu les instal·lacions i l’entorn

Les zones comunes (lavabos, gronxadors i la zona exterior) són compartides amb les persones que reserven tant els locals com les barbacoes. La convivència i el respecte és important perquè tothom pugui gaudir de l’estada.

8. Neteja i sortida

Cal deixar el local o barbacoa escombrat i fregat, i les cadires i les taules netes i recollides.
Si, en revisar el local o barbacoa després del seu ús, es considera que no ha quedat net, al donatiu se li aplicarà un suplement de 30 € en concepte de despeses de neteja.

9. Recollida i retorn de claus

Els grups són responsables de recollir la seva zona, així com ajudar a mantenir netes les zones comunes per assegurar que, en marxar, tot està tal i com s’ha trobat.

Cal tancar l’equipament utilitzat amb clau i deixar les claus a la bústia de ca l’Estañol o a la vivenda d’Esperança.

10. Consultes:

Per qualsevol dubte, consulta o incidència, preguem que us poseu en contacte amb la Fundació enviant un escrit a info@marededeuesperanca.cat